Välkommen till ridverksamheten i Velamsund

Välkommen!

På den här hemsidan hittar du information om ridverksamheten i Velamsund, där Nacka Ridklubb och Nacka Ridhus samarbetar för att du som ryttare, medlem och besökare på vackra Velamsund i Saltsjö-Boo ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Vår ambition är att du lätt ska hitta den informationen du söker och vi har valt att dela in den i Ridverksamheten i Velamsund, Nacka Ridhus AB, Nacka Ridklubb och Ungdomssektionen. Under varje meny hittar du all information och i ”boxarna” finns det som vi tror är extra vanligt att du söker efter eller något som vi tycker är extra viktigt att berätta om. Om du saknar information eller har tips på information finns kontaktvägar angivna under respektive meny.

Det som är speciellt med ridverksamheten i Velamsund är sammanhållningen! Både Nacka Ridklubb och Nacka Ridhus värnar om god horsemanship och tillsammans erbjuder vi trivsam samvaro för dem som vistas på eller besöker anläggningen.

Uppdaterad: 15 JUN 2020 15:38 Skribent: Helen Alpstig

E-post: [saknas] Information