Nyheter från SDF

SDF = SpecialidrottsDistriktsidrottsFörbund

Två av fyra semifinaler i Prins Carl Philips Pris 2022 är nu ridna och ställningen är uppdaterad.

Den 28 september går flyttlasset och kansliet lämnar Solna för flytt till Sundbyberg. Vi håller igång verksamheten under hela flyttprocessen men en viss fördröjning i svar kan förekomma.

Ansök om tävlingar och anmäl lag till vårens Allsvenskor senast den 30 september.

Botkyrka Ridsällskap stod som arrangörer för Distriktsmästerskapet i fälttävlan som avgjordes under helgen den 10-11 september. Stort grattis till alla medaljörer!

Grattis till alla medaljörer och duktiga ekipage vid Distriktsmästerskapet i Käpphästhoppning.

Den 13 oktober bjuder Svenska Ridsportförbundet in föreningars anläggnings- och verksamhetsansvariga till en inspirerande dag om ridunderlag som hålls hos Södertälje Ridklubb.

Den 19 september arrangerar vi en föreläsning för dig som är ledare, tränare, ridlärare eller vårdnadshavare till unga som använder sociala medier.

I höst är det äntligen dags för Distriktsmästerskap igen. Efter två år med en pandemi som satte stopp för mästerskapen är de nu tillbaka.

Sommartider på kansliet

(2022-06-29 10:25)
Våra telefontider fortsätter att vara måndag - torsdag mellan 9 - 12 under sommaren förutom tre veckor då vi har stängt för sommarsemester.

Inför stundande semestertider behöver kansliet få in propositioner för tävlingar som hålls augusti, september och i början av oktober senast den 5 juli.

Svenska Ridsportförbundet bjuder in föreningars anläggnings- och verksamhetsansvariga till en inspirerande dag om ridunderlag. Fem olika tillfällen i oktober, för oss i Stockholms län är den 13 oktober hos Södertälje Ridklubb närmast.

I matcherna mellan finallagen Sundby Ridklubb och Täby Ridsällskap stod Täby Ridsällskap till slut som segrare i Ponnycupen i hoppning för 2022.

Tel.tid: tisdag-fredag 13:00-14:00

kansli@nackaridhus.se