Nyheter från SDF

SDF = SpecialidrottsDistriktsidrottsFörbund

Det är nu årsmötestider och de flesta föreningar kommer att behöva genomföra sina årsmöten digitalt.

Snart stundar föreningens viktigaste möte och föreningens högsta beslutande organ – Årsmötet! Det är under detta möte som man på riktigt har möjlighet att påverka åt vilket håll förening ska gå.

Förbundsstyrelsens tidigare beslut angående ridskoleverksamheten kvarstår även efter de skärpta restriktioner som regeringen meddelade på fredagen.

Information från Stockholms Läns Ridsportförbunds valberedning inför årsmötet 2021 i enlighet med stadgarna. Välkomna att lämna era nomineringar till ett vinnande team!

I januari och februari finns det fortbildningar för utbildade överdomare i dressyr och hoppning att anmäla sig till.

Kansliets helgtider

(2020-12-18 16:45)
Kansliet är bemannat fram till och med den 22 december och håller därefter julstängt fram till och med den 6 januari 2021.

Tävlingssektionen i Stockholms Läns Ridsportförbund informerar om de restriktioner inom tävlingsverksamheten i Stockholms län som gäller nu och under första delen av nästa år.

Stockholms Läns Ridsportförbund bjuder in till Årsmöte för 2021. Mötet kommer att hållas digitalt den 17 mars.

Vi välkomnar Stegsholms Ridklubb som ny medlemsförening i Svenska Ridsportförbundet med distriktshörighet till oss här i Stockholm.

I december öppnar medlemsrapporteringen för föreningar att rapportera antalet medlemmar för 2020.

Nu när vi befinner oss mitt i en pandemi vill vi ge föreningar och ridskolor lite tips.

I Stockholm införs nu skärpta regler för att minska smittspridningen av coronaviruset. De allmänna råden kommer att få konsekvenser även för ridsporten de närmaste veckorna.

kansli@nackaridhus.se

ridskolan@nackaridhus.se