Tidningen Häst & Ryttare

08 JUN 2021 15:49
Alla medlemmar i en ridklubb som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet får medlemstidningen Häst & Ryttare.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2021 15:49

För att det ska fungera ända fram till medlemmens brevlåda är det några saker som måste göras. Nacka Ridklubb ger förbundet centralt tillåtelse att läsa föreningens medlemsregister.

Så här gör du om du inte får tidningen:

1. Kontrollera att du har rätt adress i Idrott Online. Gå in på nackaridklubb.seoch klicka på låset för att logga in. I den här korta introduktionsfilmen ser du hur du gör https://youtu.be/_0FN4omEZIg
  2. Om du har rätt adressuppgifter, men ändå inte får någon tidning, kontakta ridklubben som kontrollerar att rutan för Häst och Ryttare är ikryssad.
  3. Om du ändå inte får någon tidning, trots att du har gått igenom steg 1 och 2, kontakta tidningen på This is a mailto link och be dem kontrollera varför du inte får någon tidning.
Skribent: Teresa Fischer