Ny gemensam hemsida

11 SEP 2020 15:25
Det där med kommunikation är inte alltid så lätt.
Vi, alltså ridskolan och ridklubben, arbetar tillsammans med att hitta en gemensam hemsida för oss på ridverksamheten i Velamsund.
  • Uppdaterad: 11 SEP 2020 15:25

Du är medlem i Nacka Ridklubb när rider du på Nacka Ridhus AB. Det finns en hemsida för ridskolan och en för föreningen? Vad skiljer oss åt och vad har vi gemensamt?
Behövs det två olika hemsidor? Vi tycker inte det utan vill göra det enkelt för dig som besökare.

Veronica Ström och Helen Alpstig i Info och kommunikationsgruppen i styrelsen för Nacka Ridklubb tillsammans med Lotta Riedel Nacka Ridhus AB

Vi startade arbetet i slutet på mars och har kommit en bit på väg.

Vem besöker sidan och vad vill vi att ni ska veta om oss?
Vi har ju haft "corona-restriktioner" så varje träff sker utomhus och hittills har vädret varit med oss. Vi hade en "workshop" där vi "spånade" fritt. Vi kom vi fram bl.a. fram till att vi vill ha ett galleri med hästar och ponnies - men hur ska vi hinna med allt?

Bildbevis från vår workshop. Lotta, Helen och Veronica fick sällskap av Jessica Hjerpe, även hon är med i styrelsen, som hoppade in en stund i arbetet.

Därför söker vi nu dig som är intresserad av att bidra till att fylla den nya sidan med innehåll. Det är förstås toppen om du redan är van vid att arbeta med kommunikation och hemsidor, men inget måste. På den plattformen som vi tänker flytta över till, finns både utbildning och support. Så det viktiga är att du vill vara med och bidra. Resten fixar vi tillsammans.

Du når Veronica och Helen i styrelsen via mail om du vill fråga mer om vad vi söker. Du kanske är superbra fotograf? En hejare på sociala medier? Vi behöver vara fler som kan bidra till att kommunicera om vår fina ridverksamhet här på Velamsund.

Skribent: Helen Alpstig

E-post: [saknas] Information