Medlemsbrev - november 2021

Terminens andra nyhetsbrev till Nacka Ridklubbs medlemmar
  • Uppdaterad: 17 NOV 2021 08:32

Hej
Här kommer det andra medlemsbrevet till alla medlemmar inom Nacka Ridklubb. Förutom att besöka hemsidan finns fler sätt att hålla sig uppdaterad med vad som händer inom ridverksamheten - följ kontona nackausek och nackaridklubb på Instagram!

USEK bjuder in
Under hösten har USEK deltagit i ”Vi i stallet” - teoritävlingen om hästar. De har anordnat en mycket uppskattad tacokväll och har även bjudit in till årets läskigaste övernattning med Halloween-tema.

Julpyssla med Nacka Ridklubb
Välkommen in i värmen och gör din egen julhäst att pynta med i jul!

När: Lördag 4 december, kl. 14:00
Var: Cafeterian
Vi tillhandahåller: Stomme, päls, man och grimma samt go’fika och trevligt sällskap
Ta med: Valfritt pynt som glitter och pärlor. Ta även med handskar, sekatör eller sax
Anmälan: Maila till This is a mailto link och säkra din plats. Det finns 15 platser totalt.

Nytt stall och ridhus
Som vi informerat om på hemsidan kommer ridverksamheten i Velamsund att få både ett nytt stall och ett nytt ridhus. Kommunstyrelsen förslås besluta om sju miljoner för projektering av ett helt nytt stall på 75 miljoner. Ridhusupphandlingen har alltså pausats, men enligt fritidsnämndens ordförande är målet att kunna bygga de båda anläggningarna samtidigt - och det så fort som möjligt.

Valberedning och styrelse jobbar på

Valberedningen, som består av Ylva Heivert, Jessica Hasselrot och Veronica Lambert, har startat upp sitt arbete och är du eller någon du känner intresserad av att engagera er i Nacka Ridklubbs arbete är ni varmt välkomma att höra av er till Ylva på 0706-340626. Styrelsen, som består av aktiva medlemmar i Nacka Ridklubb, har under hösten sett över lås och larm, gått brandrond, sökt investeringsbidrag och projektbidrag från kommunen. Inom kort kommer även olika utbildningstillfällen att kunna erbjudas.

Lediga skåp
Vill du hyra ett skåp i omklädningsrummet? Maila till This is a mailto link och anmäl ditt intresse!

Skribent: Teresa Fischer