Styrelsen 2022 - vilka är vi?

På årsmötet 5 februari 2022 valdes denna styrelse in.

Valberedningen består av Ylva Heivert och Jessica Hasselroth, som gärna tar emot tips på medlemmar som vill ställa upp och engagera sig i styrelsearbetet.

Om du vill komma i kontakt med styrelsen eller valberedningen, maila oss på This is a mailto link.

Patrick Nacka RK.jpg

Patrik Holmberg, Ordförande

Jag började med ridning som vuxen för ett par år sedan. Jag har engagerat mig i styrelsen därför att jag vill bidra med det jag kan och med mina erfarenheter och hoppas även på att lära mig ett och annat. Jag rider på måndagar kl. 18 och jag ofta på läktaren på lördag förmiddagar.

Ann-Sofie

Ann-Sofie Björkblad, Vice ordförande

Jag vill bidra till att vår klubb kan erbjuda roliga och lärorika evenemang för alla åldrar! I min ridning brinner jag för att hela tiden lära mer och vill utmanas rejält. Ni kan träffa på mig i stallet på torsdagskvällar då jag rider för Sofia Riedel.

Wilma Bondesson, Ordförande Ungdomssektionen

Jessica Hjerpe, Ledamot

Jag är en återvändare till ridningen, som så många andra, nu vill jag ge tillbaka lite av allt det jag fått av ridningen, därför vill jag arbeta i styrelsen. Jag hjälper till med planering och ombyggnation av Ridhuset, som preliminärt skall gå av stapeln under 2022, enligt beslut av Nacka kommun.

Trixie Eriksson, Sekreterare

Ekin Ergün Björstedt, Ledamot

Genom att engagera mig i styrelsearbetet vill jag bidra till att fortsätta ge våra ryttare en trygg och säker miljö där vi gemensamt kan utvecklas och ha roligt. Mitt ansvarsområde i styrelsen är primärt partnerskap och samarbeten och jag rider på torsdagar kl. 19.00.

Caroline, Kassör

Astrid

Astrid Harms, Ledamot

Åsa Ström.jpeg

Åsa Ström, Ledamot

Mitt namn är Åsa jag har ridit sen barnsben och hade ett längre uppehåll medan jag pluggade och reste, men nu är jag tillbaka på Velam och det känns så värdefullt att kunna ge tillbaka till verksamheten. Jag tror att vikten av att ett starkt föreningsliv och ett gräsrots engagemang. Till vardags arbetar jag med styrelsearbete och utbildningar. Min roll i styrelsen är ganska ny ännu, men jag ser fram emot att fördjupa mig i utbildningsverksamheten. Jag rider måndagar kl 18:00-19:00.

Ulrika Mannerstedt, Suppleant

Uppdaterad: 28 SEP 2020 12:35 Skribent: Maja Müller