Styrelsen 2021 - vilka är vi?

På årsmötet 6 februari 2021 valdes denna styrelse in.

Om du vill komma i kontakt med styrelsen så maila oss här.

Helen Alpstig, Ordförande

Jag har ridit mest på skoj i naturen, tills jag för några år sedan började rida på ridskola – som vuxen. Jag har engagerat mig i föreningen för jag vill bidra och få vara en del av gemenskapen. Idag är jag ordförande med övergripande ansvar och fokus på för utbildning och kommunikation. Jag rider torsdag 9-10.

Ann-Sofie Björkblad, Vice ordförande

Jag vill bidra till att vår klubb kan erbjuda roliga och lärorika evenemang för alla åldrar! I min ridning brinner jag för att hela tiden lära mer och vill utmanas rejält. Ni kan träffa på mig i stallet på torsdagskvällar då jag rider för Sofia Riedel.

Wilma Bondesson, Ordförande Ungdomssektionen

Jessica Hjerpe, Ledamot

Jag är en återvändare till ridningen, som så många andra, nu vill jag ge tillbaka lite av allt det jag fått av ridningen, därför vill jag arbeta i styrelsen. Jag hjälper till med planering och ombyggnation av Ridhuset, som preliminärt skall gå av stapeln under 2021, enligt beslut av Nacka kommun.

Maja Müller, Sekreterare

Jag började rida som 8-åring, men har nu uppehåll sedan ungefär ett år tillbaka. Jag är en del av ridverksamheten i Velamsund för att jag tycker om engagemanget, planeringen och att få vara bland hästar och vänner i stallet trots ridpausen!

Ekin Ergün Björstedt, Ledamot

Genom att engagera mig i styrelsearbetet vill jag bidra till att fortsätta ge våra ryttare en trygg och säker miljö där vi gemensamt kan utvecklas och ha roligt. Mitt ansvarsområde i styrelsen är primärt partnerskap och samarbeten och jag rider på torsdagar kl. 19.00.

Monika Lindberg, Kassör

Är kassör i styrelsen sedan februari 2020. Som ekonom gillar jag siffror nästan lika mycket som hästar. Jag har ridit på Velamsund i ca 5 år och rider alltid onsdagar kl 19,00 men också varannan torsdag samma tid. Började min ”ridkarriär” som vuxen och älskar det.

Patrik Holmberg, Ledamot Tel: 0730783682
Åsa Ström, Ledamot
Ulrika Mannerstedt, Suppleant

Teresa och Hevant.jpg

Teresa Fischer, Suppleant

Har återvänt till ridningen efter många års uppehåll och många års längtan tillbaka till stallet. Eftersom jag jobbar som kommunikatör hoppas jag kunna bidra till att utveckla och underhålla ridklubbens och ridskolans gemensamma hemsida med information och nyheter. Rider söndagar 16-17.
Uppdaterad: 28 SEP 2020 12:35 Skribent: Maja Müller