Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen 2021 - vilka är vi?


På årsmötet 6 februari 2021 valdes denna styrelse in.

Valberedningen består av Ylva Heivert och Jessica Hasselroth, som gärna tar emot tips på medlemmar som vill ställa upp och engagera sig i styrelsearbetet.

Om du vill komma i kontakt med styrelsen eller valberedningen, maila oss på This is a mailto link.

Helen Alpstig, Ordförande

Jag har ridit mest på skoj i naturen, tills jag för några år sedan började rida på ridskola – som vuxen. Jag har engagerat mig i föreningen för jag vill bidra och få vara en del av gemenskapen. Idag är jag ordförande med övergripande ansvar och fokus på för utbildning och kommunikation. Jag rider torsdag 9-10.

 Ann-Sofie Björkblad, Vice ordförande

Jag vill bidra till att vår klubb kan erbjuda roliga och lärorika evenemang för alla åldrar! I min ridning brinner jag för att hela tiden lära mer och vill utmanas rejält. Ni kan träffa på mig i stallet på torsdagskvällar då jag rider för Sofia Riedel.

___________________________

Wilma Bondesson, Ordförande Ungdomssektionen
___________________________

 

Jessica Hjerpe, Ledamot

Jag är en återvändare till ridningen, som så många andra, nu vill jag ge tillbaka lite av allt det jag fått av ridningen, därför vill jag arbeta i styrelsen. Jag hjälper till med planering och ombyggnation av Ridhuset, som preliminärt skall gå av stapeln under 2022, enligt beslut av Nacka kommun.

Maja Müller, Sekreterare

Jag började rida som 8-åring, men har nu uppehåll sedan ungefär ett år tillbaka. Jag är en del av ridverksamheten i Velamsund för att jag tycker om engagemanget, planeringen och att få vara bland hästar och vänner i stallet trots ridpausen!

Ekin Ergün Björstedt, Ledamot

Genom att engagera mig i styrelsearbetet vill jag bidra till att fortsätta ge våra ryttare en trygg och säker miljö där vi gemensamt kan utvecklas och ha roligt. Mitt ansvarsområde i styrelsen är primärt partnerskap och samarbeten och jag rider på torsdagar kl. 19.00. 

Monika Lindberg, Kassör

Är kassör i styrelsen sedan februari 2020. Som ekonom gillar jag siffror nästan lika mycket som hästar. Jag har ridit på Velamsund i ca 5 år och rider alltid onsdagar kl 19,00 men också varannan torsdag samma tid. Började min ”ridkarriär” som vuxen och älskar det.

Patrick Nacka RK.jpgPatrik Holmberg, Ledamot

Jag började med ridning som vuxen för ett par år sedan. Jag har engagerat mig i styrelsen därför att jag vill bidra med det jag kan och med mina erfarenheter och hoppas även på att lära mig ett och annat. Eftersom jag är ny i styrelsen har jag ännu ingen bestämd roll. Jag rider på måndagar kl. 18 och när den är öppen hänger jag ofta på läktaren på lördag förmiddagar.

Åsa Ström.jpegÅsa Ström, Ledamot

Mitt namn är Åsa jag har ridit sen barnsben och hade ett längre uppehåll medan jag pluggade och reste, men nu är jag tillbaka på Velam och det känns så värdefullt att kunna ge tillbaka till verksamheten. Jag tror att vikten av att ett starkt föreningsliv och ett gräsrots engagemang. Till vardags arbetar jag med styrelsearbete och utbildningar. Min roll i styrelsen är ganska ny ännu, men jag ser fram emot att fördjupa mig i utbildningsverksamheten. Jag rider måndagar kl 18:00-19:00.

___________________________

Ulrika Mannerstedt, Suppleant
___________________________

 

Teresa Fischer, Suppleant

Har återvänt till ridningen efter många års uppehåll och många års längtan tillbaka till stallet. Eftersom jag jobbar som kommunikatör hoppas jag kunna bidra till att utveckla och underhålla ridklubbens och ridskolans gemensamma hemsida med information och nyheter. Rider söndagar 16-17.
Uppdaterad: 28 SEP 2020 12:35 Skribent: Maja Müller
E-post: Adressen Gömd

Länk till MinRidskola.se

Kontakta Nacka Ridskola
Tel.tid: tisdag-fredag 13:00-14:00 
08-747 90 06 

Ridskolekansliet, fråga om fakturor
This is a mailto link

Ridlärarna, byta grupp eller dag, prata om lektioner
This is a mailto link

Utmärkt förening Nacka kommun 2020

Postadress:
Nacka RK - Ridsport
Velamsunds gård
13236 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@nackaridklubb.s...

Se all info