Styrelsen 2020 - vilka är vi?

Ylva Heivert

För 10 år sedan började jag rida igen efter drygt 25 års uppehåll, nu rider jag på tisdagar 19.00.  Ridverksamheten i Velamsund ger mig både givande ridning, härligt umgänge och tillfredsställande ideellt arbete! Välkommen du också!

Ann-Sofie Björklund

Jag vill bidra till att vår klubb kan erbjuda roliga och lärorika evenemang för alla åldrar! I min ridning brinner jag för att hela tiden lära mer och vill utmanas rejält. Ni kan träffa på mig i stallet på torsdagskvällar då jag rider för Sofia Riedel.

Jessica Hjerpe

Jag är en återvändare till ridningen, som så många andra, nu vill jag ge tillbaka lite av allt det jag fått av ridningen, därför vill jag arbeta i styrelsen. Jag hjälper till med planering och ombyggnation av Ridhuset, som preliminärt skall gå av stapeln under 2021, enligt beslut av Nacka kommun.

Helen Alpstig

Jag har ridit mest på skoj i naturen, tills jag för några år sedan började rida på ridskola – som vuxen. Jag har engagerat mig i föreningen för jag vill bidra och få vara en del av gemenskapen. Mitt ansvarsområde är utbildning och kommunikation. Jag rider måndag 20-21 och torsdag 9-10.

Jessica Hasselroth

2014 började äldsta dottern rida, sen även min yngsta och från 2018 arbetar jag i styrelsen, senaste året som vice ordförande. Om ni ser mig i stallet så kom gärna fram och säg hej, det är alltid roligt att lära känna nya människor!

Veronica Ström Målet med mitt arbete i styrelsen är att förmedla information, idéer, lärande för medlemmar och för de som ej är medlemmar än. Få fler att engagera sig i vårt arbete i stort som i smått. Vill ni träffa mig så rider jag på torsdagar 20:00.

Maja Müller

Jag började rida som 8-åring, men har nu uppehåll sedan ungefär ett år tillbaka. Jag är en del av ridverksamheten i Velamsund för att jag tycker om engagemanget, planeringen och att få vara bland hästar och vänner i stallet trots ridpausen!

Ekin Ergün Björstedt

Genom att engagera mig i styrelsearbetet vill jag bidra till att fortsätta ge våra ryttare en trygg och säker miljö där vi gemensamt kan utvecklas och ha roligt. Mitt ansvarsområde i styrelsen är primärt partnerskap och samarbeten och jag rider på torsdagar kl. 19.00.

Monika Lindberg

Är kassör i styrelsen sedan februari 2020. Som ekonom gillar jag siffror nästan lika mycket som hästar. Jag har ridit på Velamsund i ca 5 år och rider alltid onsdagar kl 19,00 men också varannan torsdag samma tid. Började min ”ridkarriär” som vuxen och älskar det.

Per Carlsson
Uppdaterad: 28 SEP 2020 12:35 Skribent: Maja Müller