Nacka Ridklubbs syfte och mål

Du som rider på Nacka Ridhus AB (Ridskolan) är medlem i Nacka Ridklubb som i sin tur är medlem i Svenska Ridsportsförbundet
Genom ditt medlemskap i Nacka Ridklubb är du försäkrad via Svenska Ridsportförbundet läs mer här

Syfte:
Utifrån Nacka Ridklubbs värdegrund; Kul tillsammans, Schyssta och Säkerhet och Trygghet, vill vi bidra till en öppen och välkomnande gemenskap i Velamsund.

Vi värnar och månar om våra medlemmar genom att bland annat erbjuda olika aktiviteter, gemenskap och en samlingsplats i Café Velam och Velamsund.

Mål:

• Genom att aktivt bidra till en god stämning och uppmuntra engagemang verkar vi för en sund, trygg och hälsosam ridning och samvaro i Velamsund.
  • Vi stöttar och främjar ridsporten och kunskapen om hästar och ridning genom aktiviteter och utbildning.
  • Vi uppmuntrar idrott och aktivt föreningsliv hos yngre med hjälp av ungdomssektionen.

Målen summeras:
Genom ridning bidrar vi till hälsosam livsstiL

Öka och förbättra kunskapen hos våra medlemmar genom utbildningar.
Stötta och främja ridsporten genom att anordna aktiviteter och tävlingar.

Uppdaterad: 03 SEP 2020 18:05 Skribent: Helen Alpstig

E-post: [saknas] Information