Instruktion för anmälan

Medföljande funktionär
När vi på Nacka Ridklubb ordnar tävlingar är det mycket som måste göras både innan, under och efter själva tävlingen. Därför hoppas vi mycket på dig som förälder (eller annan vuxen) till barn som tävlar att ni kan vara med och hjälpa till. Du behöver inte vara expert inom ridsporten för att göra en insats, vi ser till att alla får uppgifter dom klarar av.
För dig som tävlar och är vuxen så ser vi att du hjälper till där det behövs. 

Tävling
Här väljer du vilken tävling du vill deltaga i. Endast de tävlingar som är öppna för anmälan kommer att synas. Det går med andra ord inte att anmäla sig till en tävling som inte finns i listan.

Önskehäst/ponny
Obligatoriskt är att önska 3 st unika ponny eller hästar, i det fall man inte önskat 3 st olika så anses anmälan inte komplett. 

Vill du inte önska utan överlämna detta till din instruktör så var vänlig att skriv detta i fältet för meddelande. 

Observera att vi inte alltid kan tillgodose alla önskningar, vi gör så gott vi kan. Är det många som önskat samma så har vi en dialog med respektive instruktör så att alla får en ponny eller häst som passar just dig. 

Klass
På dressyr så är det viktigt att du anmäler dig till rätt klass och är det så att du rider programridning så fyll i detta. 

Under hopptävlingarna är det bestämda klasser beroende på storlek av ponny eller häst. 

Naturligtvis får du hoppa en klass lägre om så önskas, men då startar man utom tävlan.

Jag intygar att jag har ett godkännande från min ridinstruktör
Innan du klickar i denna ruta vill vi att du som ryttare har pratat med din instruktör om godkännande att ställa upp i tävlingen. Det här hon/han som bäst kan avgöra om tävlingen passar dig.

Jag intygar att min målsman godkänner min medverkan (under 18 år)
Detta är obligatoriskt för dig som är under 18 år.
För dig som är under 18 år vill vi att du har pratat med din förälder om att få ställa upp. Om du fått OK är det bara att kryssa i denna ruta.
Detta är obligatoriskt för dig som är under 18 år.

 Meddelande
Här kan du skriva ett meddelande till oss i Tävlingsgruppen om det är något speciellt du vill meddela oss.