Instruktion för anmälan

Denna sida innehåller instruktioner för hur du anmäler dig till tävlingar hos Nacka Ridklubb. Från och med nu kommer vi att använda oss av elektronisk anmälan med hjälp av ett formulär på vår hemsida. Det är mycket enkelt att använda men vi går ändå igenom fälten som skall fyllas i på denna sida.
Fält som är märkta med asterisk(*) är obligatoriska.

Här skall ryttaren fylla i sitt namn med både för -och efternamn

E-mail adress
Fyll i den e-mail adress som vi kan nå dig på. Observera att du måste fylla i detta två gånger för att undvika att du stavat fel.

Födelsnummer
Skriv in ryttarens födelsenummer.

Telefonnummer
Fyll i ditt telefonnummer som vi kan nå dig på. Alternativt kan målsmans nummer anges.

Medföljande funktionär – Namn och email
När vi på Nacka Ridklubb ordnar tävlingar är det mycket som måste göras både innan, under och efter själva tävlingen. Därför hoppas vi mycket på dig som förälder (eller annan vuxen) till barn som tävlar att ni kan vara med och hjälpa till. Du behöver inte vara expert inom ridsporten för att göra en insats, vi ser till att alla får uppgifter dom klarar av.
Vänligen fyll i funktionärens namn och e-mail adress.
Funktionären kommer att kontaktas om vi har behov av hjälp.

Tävling
Här väljer du vilken tävling du vill deltaga i. Endast de tävlingar som är öppna för anmälan kommer att synas. Det går med andra ord inte att anmäla sig till en tävling som inte finns i listan.

Önskehäst/ponny
Om du har önskemål om vilken ponny eller häst du vill rida anger du detta här. Observera att du inte är garanterad den häst eller ponny du önskar.
Max tre hästar eller ponnies.

Klass
Detta gäller endast vid hopptävlingar. Du hittar vilka klasser som finns att välja mellan på proppen för tävlingen. Observera att det inte är garanterat du får hoppa den klass du väljer. Detta avgörs av instruktörerna på ridskolan när anmälan kommit in och man sätter ihop startlistan.

Jag intygar att jag har ett godkännande från min ridinstruktör
Innan du klickar i denna ruta vill vi att du som ryttare har pratat med din instruktör om godkännande att ställa upp i tävlingen. Det här hon/han som bäst kan avgöra om tävlingen passar dig.

Jag intygar att min målsman godkänner min medverkan (under 18 år)
Detta är obligatoriskt för dig som är under 18 år.
För dig som är under 18 år vill vi att du har pratat med din förälder om att få ställa upp. Om du fått OK är det bara att kryssa i denna ruta.
Detta är obligatoriskt för dig som är under 18 år.

Meddelande
Här kan du skriva ett meddelande till oss i Tävlingsgruppen om det är något speciellt du vill meddela oss.

CAPTHA Kod
I detta fält skriver du in de bokstäver och siffror som finns i bilden ovanför.

När du nu fyllt i alla fält klickar du bara på Skicka-knappen.

Du kommer få en bekräftelse på din anmälan via mejl. Observera att detta inte garanterar en plats i startlistan utan endast att vi mottagit din anmälan.
Startlista publiceras hemsidan i god tid innan tävling.