Dags för terminens 1:a tävling

Då var de preliminära startlistorna för lördagens tävling klara.

Kom ihåg att betalning ska ske till klubbens konto senast imorgon onsdag den 28september.

prel-startlista-1okt

Chokladbolls-VM

Nu anordnar USEK Velam-Mästerskapen i chokladbollsbak!

När: 2 oktober 13:30 – 15:30

Kostnad: 40 kr

Ni samlar ingredienserna vid olika stationer och av det ni får ihop ska ni sedan baka så goda chokladbollar som möjligt!

Vid frågor kontakta Alma: 070 2526587

Ni anmäler er i ridhusentrén!

Kramar från USEK!

Clinic med Kristian von Krusenstierna 24 september

KristianVälkommen till Nacka Ridklubb lördagen den 24 september kl. 14.00 för en clinic om vad som är viktigt i det vardagliga arbetet med hästen.

Clinicen är uppdelad i tre moment:

Pass ett: Kristian rider en av sina egna hästar.

Pass två: Träning, med fokus på grundarbete och sits, för två tävlingsekipage.

Pass tre: Två tävlingsekipage visar samlande och lösgörande arbete.

Biljetter köper du genom att sätta in pengar på plusgiro 685464-0, samtidigt anmäler du dig via följande länk:

Anmäl dig här!

Bekräftelse kommer inte att skickas. Ta med kvittot på betalningen – det gäller som din entrébiljett.

Cafeterian håller öppet med fika, mackor och hembakat.

Pris: 250 kr för medlem, 300 kr för icke medlem.

Anmäl dig redan idag!

Varmt välkomna till en riktigt spännande eftermiddag tillsammans med Kristian och Nacka Ridklubb.

managen

Dressyrtävling 1 oktober

Nacka Ridklubb har nöjet att inbjuda till dressyrtävling lördag 1 oktober!

Klass och program: Lätt C:1 2015, Lätt B:1 2015 och Lätt A:3 2013.

Har du inte tävlat i resp. klass tidigare gäller följande för att anmäla dig till:

• Lätt C:1, ridit programridning 2 ggr.
  • Lätt B:1, tävlat i klass LC med resultat på minst 65% 2 ggr.
  • Lätt A:3, tävlat i klass LB med resultat på minst 63% 2 ggr.

Dressyrhäst Länkar till programmet hittar du på klubbens hemsida

I klass Lätt A:3 och Lätt B:1 tillåts inte utrustning som ridspö och inspänningstyglar.

Anmälan: Senast 20 september.

För att anmäla klicka här Anmälan är bindande, avbokning får göras t.o.m. sista anmälningsdag genom att maila till tävlingsledaren. Besked om bortlottning vid många anmälningar meddelas måndag före tävling.

Du måste vara medlem i Nacka Ridklubb och lektionsridande elev för att få delta.

Prata med din ridinstruktör om vilka hästar/ponnys som kan vara lämpliga att önska. Tilldelad häst/ponny meddelas senast på tävlingsdagen.

Betalning: Kostnad: 400 kr. OBS! Betalning skall ske senast 28 september till klubbens pg 685464-0 alt swish nr 070-777 29 04 (A. Söderlind)

Samling sker i cafeterian i ridhuset kl. 12,00 på tävlingsdagen.

Första start kl. 14,00

Klädsel: Hel och ren.

Domare: Sofia Ferngren

Tävlingsledare: Anne-Lie Bjurström (anne-lie.bjurstrom@hotmail.se) och Anette Söderlind (anette.soderlind@talarfourm.se)

Övrigt: Alla som deltar i klubbtävlingar (eller medföljande) förväntas hjälpa till som funktionär. Med reservation för ev ändringar.

Håll utkik

Nu är planeringen för höstens aktiviteter snart spikat, så håll koll på anslagstavlorna så du inte missar att anmäla dig.

11376417_1619899541585298_68741031_n

VIKTIGT!!!

UTBROTT AV SMITTSAM, ALLVARLIG HÄSTSJUKDOM I ETT GRANNSTALL!

Konstaterad kvarka finns nu på en grannanläggning. Kvarka är en allvarlig, anmälningspliktig hästsjukdom som smittar via kontakt, direkt eller indirekt. Sjukdomsförloppet kan vara dramatiskt och dödsfall förekommer. Kvarka smittar inte till människor.

Våra smittskyddsrestriktioner kvarstår därför!

Om du besökt ett annat stall måste du:

• byta alla kläder
  • duscha och tvätta håret
  • desinficera eller byta ut din utrustning och
  • lämna din privata ryktlåda hemma! Egen ryktlåda får inte användas på vår anläggning

Om du rider eller vistas i olika stall, vilket ur smittskyddssynpunkt är olämpligt, vill vi att du meddelar detta till stallkontoret eller till din instruktör. Tack på förhand!

Resultat från Sommardressyr 18 juni

Stort tack alla deltagande ekipage som trotsade det fruktansvärda regnoväder som ihärdigt höll i sig under hela tävlingsdagen. Samtliga funktionärer gjorde även dom ett kanonjobb som med ett glatt humör utförde sina uppgifter. Tack till domare och publik samt vår tävlingsledare Anne-Lie Bjurström som förberett toppenbra och hade full koll under dagen.

Grattis dagens vinnare:

Lätt B:2 Johanna Johansson och C

Lätt A:3 Sara Hernvall och Don Milano

Nedan finns fullständiga resultatlistor för Lätt B:2 och Lätt A:3

NaRK resultat-18 juni 2016.xlsx – L B2 2016

NaRK resultat-18 juni 2016.xlsx – L A 3 2013

Välkomna åter!

Startlistor Sommardressyr 2016-06-18

Nedan finns startlistor för respektive klass

Startlista LB 18Juni

startlista LA 18Juni uppdaterad

Varmt välkomna alla ekipage, publik och funktionärer.

INFO FUNKTIONÄRER 18JUNI

Hej allesammans,

Jag har uppdaterat funktionärsschemat då vi tyvärr har fått avhopp.

Med tanke på vädret som kommer att bli imorgon står en del utav er som avbytare (så att ingen blir stående ute i regnet flera timmar).

För er som står som funktionär i första klassen så är samlingen kl. 7.00, då går vi igenom kort vad det är som gäller under dagen.

Ni som sedan hjälper till i andra klassen så är det samling med genomgång kl. 11.00

Grillen kommer att ställas in så ni som stod som funktionärer där har fått en annan post.

Funktionärer 18juni LB

Funktionärer 18juni LA

Vid frågor kontakta Anne-Lie 0733 202 690

Funktionärer 18JUNI

Hej allesammans,

Här nedan kan ni se funktionärsschemat inför lördagens tävling.

Där står även vilka tider det är som gäller, det är mycket viktigt att alla kommer i tid.

Har ni några frågor så kontakta Anne-Lie: 0733 202 690

Funktionärer 18jun

Funktionärer 18juni

Så gör vi såklart detta till en toppen dag alla tillsammans :)