VIKTIGT!!!

UTBROTT AV SMITTSAM, ALLVARLIG HÄSTSJUKDOM I ETT GRANNSTALL!

Konstaterad kvarka finns nu på en grannanläggning. Kvarka är en allvarlig, anmälningspliktig hästsjukdom som smittar via kontakt, direkt eller indirekt. Sjukdomsförloppet kan vara dramatiskt och dödsfall förekommer. Kvarka smittar inte till människor.

Våra smittskyddsrestriktioner kvarstår därför!

Om du besökt ett annat stall måste du:

• byta alla kläder
  • duscha och tvätta håret
  • desinficera eller byta ut din utrustning och
  • lämna din privata ryktlåda hemma! Egen ryktlåda får inte användas på vår anläggning

Om du rider eller vistas i olika stall, vilket ur smittskyddssynpunkt är olämpligt, vill vi att du meddelar detta till stallkontoret eller till din instruktör. Tack på förhand!

Resultat från Sommardressyr 18 juni

Stort tack alla deltagande ekipage som trotsade det fruktansvärda regnoväder som ihärdigt höll i sig under hela tävlingsdagen. Samtliga funktionärer gjorde även dom ett kanonjobb som med ett glatt humör utförde sina uppgifter. Tack till domare och publik samt vår tävlingsledare Anne-Lie Bjurström som förberett toppenbra och hade full koll under dagen.

Grattis dagens vinnare:

Lätt B:2 Johanna Johansson och C

Lätt A:3 Sara Hernvall och Don Milano

Nedan finns fullständiga resultatlistor för Lätt B:2 och Lätt A:3

NaRK resultat-18 juni 2016.xlsx – L B2 2016

NaRK resultat-18 juni 2016.xlsx – L A 3 2013

Välkomna åter!

Startlistor Sommardressyr 2016-06-18

Nedan finns startlistor för respektive klass

Startlista LB 18Juni

startlista LA 18Juni uppdaterad

Varmt välkomna alla ekipage, publik och funktionärer.

INFO FUNKTIONÄRER 18JUNI

Hej allesammans,

Jag har uppdaterat funktionärsschemat då vi tyvärr har fått avhopp.

Med tanke på vädret som kommer att bli imorgon står en del utav er som avbytare (så att ingen blir stående ute i regnet flera timmar).

För er som står som funktionär i första klassen så är samlingen kl. 7.00, då går vi igenom kort vad det är som gäller under dagen.

Ni som sedan hjälper till i andra klassen så är det samling med genomgång kl. 11.00

Grillen kommer att ställas in så ni som stod som funktionärer där har fått en annan post.

Funktionärer 18juni LB

Funktionärer 18juni LA

Vid frågor kontakta Anne-Lie 0733 202 690

Funktionärer 18JUNI

Hej allesammans,

Här nedan kan ni se funktionärsschemat inför lördagens tävling.

Där står även vilka tider det är som gäller, det är mycket viktigt att alla kommer i tid.

Har ni några frågor så kontakta Anne-Lie: 0733 202 690

Funktionärer 18jun

Funktionärer 18juni

Så gör vi såklart detta till en toppen dag alla tillsammans :)

Preliminära startlistor lokal dressyrtävling 18 juni

Vi hälsar alla deltagare hjärtligt välkomna till Nacka Ridklubbs lokala dressyrtävling – Sommardressyr – den 18 juni.

Nedan ser ni preliminära startlistor för klasserna:

LB 18Juni

LA 18Juni

Mer information (ryttarmeddelande och vägbeskrivning)  finns även under fliken – tävlingar – Lokal tävling 18/6 2016 (eller länken nedan)

Huvudsponsor för tävlingsdagen:

Hooks-logga

Dagläger inställt

Tyvärr är daglägren inställda pga för få anmälda.

Vi hoppas på fler anmälda till nästa sommar!

Vinnarna i maskeradhoppningen

image1

Det var ”Familjen Annorlunda” som tog hem segern i maskeradhoppningen den 6 juni. I laget ingick Mikaela Malmström, Linn Leste, Maja Müller och Alma Kozma.

Stort grattis!

Familjedag 6 juni

Nacka Ridklubb bjuder in till en familjedag på Velamsund med bland annat maskeradhoppning, ponnyridning, fiskdamm och loppis där man kan fynda ridgrejer.

Grillen och caféet har öppet kl. 11-16. Maskeradhoppning kl. 12. Ponnyridning kl. 14-15.

Välkomna!

MASKERADHOPPNINGEN – 6:E JUNI

Klasser:Ponny 40 cm,  häst 50 cm FullSizeRender (11)

Anmälan senast 2 juni kl. 15.00. Bilda ett lag om 4 personer och anmäl var och en för sig men fyll i lagnamn och önskad musik på anmälan.

Anmälan måste vara fullständigt ifylld för att vara giltig (bl a. för och efternamn, fullständigt personnummer och minst 3 häst/ponnyval)

Anmäl dig här!

Anmälan är bindande, avbokning får göras t.o.m. sista anmälningsdag genom att mejla till tävlingsledaren.

Du måste vara medlem i Nacka Ridklubb och lektionsridande elev för att få delta.

Tilldelad ponny/häst meddelas senast på tävlingsdagen.

Betalning och samling sker i cafeterian i ridhuset kl 10,30 på tävlingsdagen.

Kostnad: 1000 kr/lag (4 deltagare och 2 hästar/ponnys per lag)

Första start: ca 12,00.

Klädsel Fantasifull och kreativ utklädnad.

Domare/TL: Anne-Lie Bjurström anne-lie.bjurstrom@hotmail.se

Övrigt Alla som deltar i klubbtävlingar (eller medföljande) förväntas hjälpa till som funktionär. Minst 3 lag måste anmäla sig för att tävlingen ska gå av stapeln.

Med reservation för eventuella ändringar.