Medlemsavgiften

MEDLEMSAVGIFT 2018

Välkommen till ett nytt spännande år med Nacka Ridklubb. Din medlemsavgift ger dig så mycket; olycksfallsförsäkring, rätt att tävla i våra klubbtävlingar, rätt att delta i StockholmsCupen, 6 juni-firandet och rätt att delta i Ungdomssektionens alla aktiviteter. Som medlem får du tidningen ”Häst & Ryttare” hem i brevlådan. Om flera i familjen är medlemmar, får bara en av er tidningen.

Tävlingsgruppen anordnar ca 10 tävlingar/år – både för ponny och häst. StockholmsCupen är lagtävlingar som ordnas tillsammans med andra ridklubbar i Stor-Stockholm, men bara för de som är medlemmar.

Ungdomssektionen anordnar massor av roliga aktiviteter, som medlemmarna får delta i – halloweenfirande, äggjakt, tårttävlingar, rykttävlingar, putstävling, brännbolls-turneringar, julpyssel och mycket, mycket annat.

MEDLEMSAVGIFTER

  • Senior (fyllda 21 år)                             350:-
  • Junior (t o m 20 år)                              200:-
  • Stödjande medlem                                100:-
  • Förseningsavgift                                     25:-

 

Nacka Ridklubb samarbetar sedan 40 år tillsammans med Nacka Ridhus AB och vårt gemensamma mål är att ge dig en så bra och roligt fritid som möjligt.

För frågor om medlemskap eller avgiften, vänligen kontakta info@nackaridklubb.se

Ridskolan – Nacka Ridhus AB – ansvarar för ridlektioner, instruktörer och hästar. Ridavgiften faktureras av och betalas till Nacka Ridhus AB
Kontakt/information: 08-747 90 06, www.nackaridhus.se