KÄPPHÄSTTÄVLING

1 DECEMBER

Käpphästtävlingen kommer att likna en riktig lokal tävling så mycket som möjligt och du får då känna på hur det är att tävla. Men du kommer även få träffa och lära känna andra barn och ungdomar från andra klubbar!

Tävlingsgrenarna är hoppning och dressyr.

Vi startar dagen 13.00 med samling uppe i Nacka Ridklubbs cafeteria och första grenen är hoppning, därefter dressyr.

Särskilda bestämmelser

1. Valfri klädsel
  2. Sista anmälningsdag är 28 november. Anmälan sker till anne-lie.bjurstrom@hotmail.se
    Ange namn på häst och ryttare, vilken/vilka klasser samt klubb vid anmälan.
  3. Tävlingsbana: inomhus i ridhus

4 Ryttarmeddelande och startlista kommer torsdagen den 29 november på hemsidan, www.nackaridklubb.se

1. Servering finns på platsen
  2. Vid frågor kontakta oss på anne-lie.bjurstrom@hotmail.se
  3. Nummerlapp och pass visas upp i sekretariatet.
    Eftersom tävlingen ska vara så lik en riktig lokal tävling som möjligt behöver man göra små förberedelser. Man gör en nummerlapp (valfritt nummer) och ett pass (innehåller tex hästens namn, färg, födelseår samt härkomst)
  4. Betalning sker senast 29 november via Swish 123-2278539, märk betalningen med ryttarens namn. 50kr/start

Klasser:

Hoppning:
Klass 1 0.20 cm Bed Clear Round
Klass 2 0.35 cm Bed Clear Round
Klass 3 0.50 cm Bed A/0:A/0
Klass 4 0.60 cm Bed A/0:A/0
Klass 5 Höjdhoppning (bonusklass)

Dressyr, med bedömning dressyrryttartest:
Lätt klass, se program i länk nedan:

Käpphäst dressyr LÄTT klass